BrightSign LS5 betaalbare digitale mediaspeler, productafbeelding van bovenaf gezien op de voorkant

LS demo's

Download LS demo's en ga aan de slag.

BrightSign LS demo's

Download demopresentaties om de mogelijkheden van de BrightSign LS te bekijken.

Instructies

• Download het gepubliceerde presentatiebestand (controleer of de presentatie compatibel is met uw BrightSign-model)
  • Pak het bestand uit en kopieer de volledige inhoud naar een MicroSD-kaart
  • Plaats de MicroSD-kaart in uw BrightSign en schakel de voeding in.
  • Om wijzigingen in de presentatie aan te brengen, download je het bronbestand en gebruik je BrightAuthor om het *.bpf projectbestand te openen dat bij de demo wordt geleverd.

Demo's en presentaties

Bekijk onze lijst met toepassingsdemo's en presentaties hieronder en download ze om aan de slag te gaan.

HTML5 Bakkerij Menu

Deze landscape presentatie speelt een 1080p60 full screen video achtergrond met een HTML5 menu overlay die Live Text en UDP commando's ondersteunt voor de specials. De BrightSign App kan worden gebruikt om de Live Text in de specials box te bewerken en de specials box aan en uit te zetten met behulp van UDP commando's.

Vereisten:

• BrightSign LS424 met LS-firmwareversie 8.0.6.6 of hoger
  • MicroSD Klasse 10 geheugenkaart met de gepubliceerde demo
  • 1080p60 beeldscherm

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden

Welkom bij BrightPlex Cinemas advertentie mockup

BrightPlex BrightBbaken

De BrightPlex-demo is een voorbeeldpresentatie die de 2-weg interactieve BTLE- en locatiegebaseerde mogelijkheden van de BrightBeacon-technologie van BrightSign laat zien. Met behulp van een mobiel apparaat met de BrightPlex iOS app, kunnen gebruikers het afspelen van de BrightPlex demo besturen om filmtrailers van hun keuze te selecteren en af te spelen.

Deze voorbeeldpresentatie en bijbehorende iOS-app zijn gemaakt door Sophatar met behulp van de sjabloon voor de BrightBeacon-toepassing. Klik hieronder op 'Downloads' om dit sjabloon te downloaden en je eigen oplossing te ontwikkelen.

Vereisten:

BrightSign Series 3 XT, XD, HD, HO of LS speler met:

• Onuitgebrachte versie van firmware - stuur een e-mail jduval@brightsign.biz
  • Wifi/Bluetooth-module geïnstalleerd of USB BTLE-dongle geplaatst
  • MicroSD-kaart met gepubliceerde BrightPlex-demo
  • Secundaire baken "puck" (Zoals radbaken punt)
  • Geprogrammeerd voor: UUID: 775d1459-ac68-3064-f9c3-392dfa8d6b19
    Hoofdklasse: 11
    Minor: 103
  • iOS-apparaat met BrightPlex-app
  • 1080p-scherm

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden