XD-demo's

Download XD-demo's en ga aan de slag.

BrightSign XD-demo's

Download demopresentaties om de mogelijkheden van de BrightSign XD te bekijken.

Instructies

• Download het gepubliceerde presentatiebestand (controleer of de presentatie compatibel is met uw BrightSign-model)
  • Pak het bestand uit en kopieer de volledige inhoud naar een MicroSD-kaart
  • Plaats de MicroSD-kaart in uw BrightSign en schakel de voeding in.
  • Om wijzigingen in de presentatie aan te brengen, download je het bronbestand en gebruik je BrightAuthor om het *.bpf projectbestand te openen dat bij de demo wordt geleverd.

4K-weergave op volledig scherm

Deze presentatie bestaat uit een continu lopend landschap met 4K-videoweergave van verschillende oceaanscènes.

Minimumvereisten:

• BrightSign XD233, XD1033, XT243 of XT1143 model met firmwareversie 6.2.38 of hoger
  • MicroSD Klasse 10 geheugenkaart met de gepubliceerde demo
  • 4K60p of 4K30p beeldscherm

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden

4K-portretweergave

Deze presentatie heeft een geweldige 4K-videokwaliteit in portretmodus.

Minimumvereisten:

• BrightSign XD233, XD1033, XT243, XT1143 model met firmware v6.2.38 of hoger
  • MicroSD Klasse 10 geheugenkaart met de gepubliceerde demo
  • 4K60p of 4K30p beeldscherm

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden

Autodealer Touch/Social Media

Deze presentatie is een voorbeeld van een digitale kiosk voor autodealers om video's van automodellen te selecteren en af te spelen. Het bevat ook een HTML5-zone met geanimeerde berichten op sociale media voor het automerk.

Bijzonderheden:

• Bediening: Raak de knoppen aan de onderkant aan om voor elke optie een video af te spelen
  • Belangrijkste kenmerken: multi-zone, 1080p60 video, interactief aanraakscherm, HTML Postano social media text slab feed

Minimumvereisten:

• BrightSign XD1032 of XD1132 met firmwareversie 6.0.25
  • 1080p60 aanraakscherm
  • Internetverbinding voor Postano social media feed

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden

Sushi HTML5 Menubord

Deze presentatie laat een BrightSign XD Smart Menu Board zien, gemaakt met behulp van een hybride van BrightSign video, Live HDTV en beeldinhoud gelaagd met HTML5-content. De HTML5-zone bevat de afbeelding en het logo van het menubord, samen met menu-item-animaties. De HTML haalt menu-items en prijzen uit een JSON-gegevensbestand.

Minimumvereisten:

Netwerk BrightSign XD1230 of hoger

• Micro SDHC klasse 10 geheugenkaart met de gepubliceerde presentatie
  • HDMI ingangsbron (zoals een andere BrightSign eenheid)
  • 1080p60 beeldscherm
  • 2 HDMI-kabels

Firmware/BrightAuthor:

• XD1132-firmwareversie 5.1.24 of hoger en BrightAuthor v4.1.0.8 of hoger

Gepubliceerde presentatie en bronbestanden downloaden